Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1003 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Janin napisał:Cokolwiek bym nie napisal i tak daleko mi do ciebie fioletowy popaprancu!
No popatrz , nerwy puściły i pokazałeś drugie dno .
---
To twoje prawdziwe oblicze skrywanie nieudolnie .
---
Ja chociaż nikogo nie oszukuję , górnolotnymi frazesami i buńczuczną odwagą , skrywając się pod pseudonimem >Janin< .
Ja jestem Rzeczywisty tu i teraz , oraz przedstawiam rzeczy takie , jakie są w teraźniejszości .
---
A ty potrafisz jedynie , wysłać domniemaną obraźliwą wiązkę , pod Innym adresem , zakładając pewnie z góry iż odbiorca , schowa się chybcikiem pod miotłę .
---
Żałosny jezdeś człeczyno o giętkim kręgosłupie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Dzieki twojemu rzeczywistemu tu i teraz niedlugo bedziesz nadawal z polskiego IP kmiocie..jak glupia i bez honoru kurwa trzeba byc zeby od lat jechac wszystkim na wszystkich 3 forach(te dwa to dawno temu bo z hukiem wyleciales..) a pozniej skamlec jak pies o prace ?? Jestes sam jak palec i nikt tobie nie pomoze popierdolencu. Wal nadal gruche przed kompem i pruj sie na forum,bo nic wiecej nie potrafisz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dzieki twojemu rzeczywistemu tu i teraz niedlugo bedziesz nadawal z polskiego IP kmiocie..jak glupia i bez honoru kurwa trzeba byc zeby od lat jechac wszystkim na wszystkich 3 forach(te dwa to dawno temu bo z hukiem wyleciales..) a pozniej skamlec jak pies o prace ?? Jestes sam jak palec i nikt tobie nie pomoze popierdolencu. Wal nadal gruche przed kompem i pruj sie na forum,bo nic wiecej nie potrafisz..
zawsze sie mozesz przeniesc na (te dwa
nie musisz pisac na na wszystkich 3 forach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
moze ty zalatwisz prace fioletowemu? po kolezensku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie ta branza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Dodam tak ogólnie.
Nie znam was. ale pracy jest dużo w norwegi, tylko zamiast tu siedzie, trzeba uczy się języka i znać się na robocie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok